Мед Атлант

На Косівщині чоловік крав гравій – його авто забрали

Незаконні дії пов’язані з видобутком гравію поліцейські задокументували на Косівщині. Транспортний засіб із сумішшю вилучено. За фактами розпочато кримінальні провадження. Проводиться слідство.

 
25 травня поліцейські офіцери громади Косівського районного відділу поліції виявили у селі Стопчатів Яблунівської територіальної громади на березі Лючка 38-річного місцевого мешканця, який здійснював видобування піщано-гравійної суміші за допомогою маніпулятора на прицеп автомобіля «УРАЛ-375». Жодних дозвільних документів на свої діяння чоловік не мав. Про це інформують у пресслужбі обласної поліції.
На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала правопорушення. Транспортний засіб поліцейські вилучили і помістили на територію відділу поліції, а зразки суміші передали для проведення відповідної експертизи.
За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...