Мед Атлант

На Прикарпатті помер лікар стоматолог-ортопед

30 травня 2021 року в 3:00 пішов із життя лікар стоматолог-ортопед КНП “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” Перевізник Ярема Богданович.

Народився 19 травня 1963 року в м.Коломия, сім’ї медичних працівників.
З 1981 р. по 1986 р. навчався в Івано-Франківському медінституті.
Свою трудову діяльність розпочав з 1987 р. у Луцькій обласній стоматполіклініці.
Після чого продовжив свою трудову діяльність з 1990р. по даний час в м. Коломия, спочатку у вузловій лікарні, а потім в реорганізованому закладі КНП “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради”.
За час роботи проявив себе висококваліфікованим спеціалістом, користувався авторитетом в колективі та серед пацієнтів. Робота стоматолога для нього була сенсом та покликанням всього його життя. До нього тягнулись за будь-якою порадою, це людина з Великої букви, як в професійній та і життєвій позиції для своїх близьких, друзів, колег та наших ветеранів.
Прощання відбудеться в похоронній капличці Церкви Св.Йосафата м.Коломия, вул.І.Мазепи 2. Псалтир – 30.05.2021 о 18.00. Похорон в понеділок, 31.05.2021 о 14.00.
Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!
У нашій пам’яті Ярема Богданович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.
Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо разом з Вами, – повідомляють на сторінці КНП “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...