Мед Атлант

У Рожнятові викрили нелегальний гральний заклад

Поліцейські задокументували незаконну діяльність грального закладу, який всупереч закону продовжував свою роботу в Рожнятові. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

2 червня спіробітники Управління стратегічних розслідувань в області викрили факт незаконної діяльність грального закладу, який функціонував в приміщенні колишнього кафе.
На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст відділення поліції № 2 (смт.Рожнятів).
 
У вказаному гральному закладі поліцейські виявили комп’ютерну техніку у робочому стані, яку вилучили у якості речових доказів – 16 системних блоків, 17 комп’ютерних моніторів, чорнові записи, грошові кошти, які ймовірно здобуті незаконним шляхом.
На момент проведення процесуальних заходів, окрім персоналу у закладі також знаходилися гравці.
За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу поліцейськими розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України.
Поліція встановлює осіб, причетних до організації незаконного грального бізнесу.
Триває слідство.
Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян: якщо ви бачите, що такі заклади функціонують, негайно повідомляйте про це на лінію “102” для оперативного та належного реагування.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...