Мед Атлант

Ансамбль народного танцю “Веселі гуцулята” відзначив 44-річчя

У перші дні літа в Палаці культури «Юність» зібралися батьки, родичі, колеги, друзі, керівники міста та просто шанувальники народного танцю на святковий звітний концерт зразкового ансамблю народного танцю «Веселі гуцулята».

Про це на Facebook-сторінці написав Ансамбль Народного Танцю “Веселі гуцулята”, інформують “Вікна”.

“Святковий, звітний концерт народного художнього колективу України Веселі гуцулята зібрав шанувальників народної хореографії.

В перші дні літа в ПК Юність зібралися батьки, родичі, колеги, друзі, керівники нашого міста та просто шанувальники народного танцю — одним словом зібралася одна велика родина”, — йдеться в повідомленні.

Керівники ансамблю Людмила Коваль та Людмила Баглай — справжні майстрині з великої літери, чудові педагоги, які зуміли згуртувати великий і дружний колектив — юних танцюристів.

І ось уже 44 рік «Веселі гуцулята» прославляють народний танець на весь світ, а рідне місто Калуш щоразу звучить під оплески в отриманні найвищих нагород.

Так тільки цього року для рідного міста гуцулята привезли 21 перемогу — з них 9 гранпрі і 12 перших відзнак.

Мер міста Андрій Найда та заступник Надія Гуш зі сцени відзначили високий рівень професійної майстерності, плідну роботу колективу на теренах області, всеукраїнському та міжнародному рівнях, щиро подякувавши керівникам за такий колектив у місті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...