Мед Атлант

Громадські роботи за домашнє насильство: на Богородчанщині чоловік знущався над сестрою

Богородчанський районний суд виніс вирок чоловіку, який вчиняв домашнє насильство щодо сестри.

Обвинувачений проживає разом зі своєю сестрою і її дітьми в одному будинку. Чоловік систематично вчиняв домашнє насильство щодо сестри. 22 вересня 2016 року, 20 березня 2018 року, 04 травня 2020 року та 16 листопада 2020 року  суд уже притягував чоловіка до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст. 173-2 КУпАП.

Будучи неодноразово притягнутим до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства 18 листопада 2020 року , перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, знову вчинив домашнє насильство відносно своєї сестри. Під час конфлікту обвинувачений висловлювався в сторону сестри  нецензурними словами, погрожував фізичною розправою та погрожував підпалом будинку.

Такі дії призвели до психологічних страждань потерпілої, а також погіршення якості її життя, що виразилось у формі втрати енергійності, втоми, втрати повноцінного сну та відпочинку, у тому числі втрати позитивних емоцій, посилення негативних переживань та емоційної напруженості.

1 червня 2021 року суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ст. 126-1 КК України та призначити йому покарання у виді 150 годин громадських робіт.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...