Мед Атлант

Косівчанин розбещував свою малолітню сестру – йому дали іспитовий строк терміном 2 роки

У Косівському районі  хлопець впродовж року вчиняв розпусні дії щодо своєї сестри.  1 червня 2021 року суд виніс вирок у цій справі і встановив йому іспитовий строк терміном 2 роки.

В один із днів літа 2018 року обвинувачений оголив свій статевий орган, став демонструвати його малолітній сестрі.  А потім торкався  своїм статевим органом геніталій дівчинки.

Після цього, в період з літа 2018 року по червень 2019 року включно, продовжуючи вчиняти розпусні дії щодо сестри. У присутності дівчинки  справляв природні потреби, неодноразово оголював свій статевий орган, демонструючи його сестрі, не торкаючись її тіла, мастурбував та здійснював еяколяцію.

У суді обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненні кримінального  правопорушення,  передбаченого ч.2 ст.156 КК України.

Суд ухвалив визнати винуватим хлопця у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст.156 КК України. На підставі угоди про визнання винуватості від 25.01.2021 року, призначити ОСОБА_1 узгоджене сторонами покарання у виді – 5 років позбавлення волі.

На підставі ст.75, ст.104 КК України звільнити від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням встановивши йому іспитовий строк терміном 2 роки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...