Мед Атлант

Поліція в Надвірнянському районі затримала вантажівку з краденою деревиною

На Надвірнянщині правоохоронці задокументували протипрані дії двох прикарпатців, які перевозили колоди дуба без дозвільних документів. Транспортний засіб з деревиною вилучено, слідчими розпочато кримінальне провадження.

2 червня під час несення служби на території обслуговування поліцейські виявили вантажний автомобіль “ГАЗ” з лісодеревиною. За кермом перебував 25-річний чоловік, також в салоні був 21-річний пасажир, інформує пресслужба обласної поліції. Йдеться про мешканців Надвірнянського району.
Поліцейські з’ясували, що у прикарпатців відсутні необхідні документи на перевезення вантажу. Відтак, на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала правопорушення.
Правоохоронці здійснили огляд транспортного засобу та вантажу, зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків. Чоловіки зізналися, що деревину викрали з території лісового господарства для власного користування. Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучений транспортний засіб і вантаж.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Якщо ви стали свідками незаконної вирубки лісу – повідомляйте на «лінію 102» для негайного реагування на правопорушення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...