Мед Атлант

У Делятині будують спортзал і навчальний корпус на 365 учнів

У рамках програми президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Делятиській громаді Надвірнянського району будується новий навчальний корпус та спортивний зал на 365 учнів. Кошторисна вартість об’єкту становить понад 34 мільйонів гривень.

Зводити будувати навчальний корпус та спортзал почали у 2019 році. У 2020 році проєкт з будівництва школи був включений у загальнонаціональну програму «Велике будівництво». У 2021 році цей об’єкт увійшов, як перехідний у перелік проєктів, що фінансуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку, інформує сайт Івано-Франківської ОДА.

Цьогоріч усі будівельні роботи будуть завершенні, а школярі зможуть отримувати знання усучаснених  просторих та комфортних класах.

Наразі у новозбудованому навчальному корпусі школи тривають внутрішні будівельні роботи, встановлюється сучасна система опалення, здійснюються зовнішні фасадні роботи. В результаті будівництва нового корпусу з’являться навчальні класи для учнів молодшого віку, спортивний зал для занять фізичною культурою та спортом, бібліотека.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...