Мед Атлант

Франківців запрошують на танці просто неба

На території палацу Потоцьких організовують танцювальні вечори просто неба.

Про це розповіли сьогодні, 8 червня, на пресконференції з нагоди соціального проєкту “Дозволь собі танець”.

Організовують такі вечори для усіх, хто вміє танцювати і для тих, хто тільки хоче навчитись.

Минулого року з карантинними обмеженнями організовували маленькі вечірки. А в цьому році хочуть надати цій події більшої сили та амплітуди, насамперед, жанрової (у програмі латино-американські, бальні, сучасні), аби дати можливість насолодитись танцем на усілякі смаки та вподобання.

Франківців запрошують танцювати щосереди з 18 до 21 години. Початок 9 червня.

На соціальні танці можуть приходити будь-хто з містян. Це один із найкращих способів проводити дозвілля. Цього року ми розширили рамки, думаю, бажаючих потанцювати знайдеться багато. Цього року представлять різні танцювальні напрямки на різні смаки, – зауважив директор ПІК “Палац” Володимир Гайдар.

Організатори запрошують танцюристів, аби з ними розробити танцювальні вечори на увесь рік.

Координаторка проєкту Любов Белан прийшла в танці в 40 років. Каже, танці не зробиш самому. Тому й минулоріч організували танці на палаці. Про соціальні танці пані Любов дізналася, коли подорожувала закордоном. Каже, мріє, щоб всі танцювальні школи завітали на палац.
Директор центру естетичного виховання “Кармен” Оксана Калинчук розповіла, що в їхній школі танцюють і дорослі. Вони танцюють латину, бальні танці, фламенко. Школа рада доєднатися до соціальних танців, адже танцювати можна в будь-якому віці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...