Мед Атлант

Жителі шести сіл Франківської громади отримають додаткові рейси автобусів

У шість сіл Івано-Франківської ТГ пустять додаткові автобуси. Вони курсуватимуть із 13-ї до 20-ї години. Про це повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак під час онлайн-прийому, пише Суспільне Карпати.

“Спочатку ми планували на села рейси, які зранку людей завозили б у місто, а ввечері забирали їх звідти. Оскільки в обідню пору там дійсно є перерва, то рейсів нема. Але є і Камінне, і Тисменичани, і Підлужжя, і низка інших сіл, де багато звернень мешканців, і є потреба збільшити кількість рейсів”, — зазначив Михайло Смушак.

За його словами, збільшення кількості рейсів спричинить і збільшення кількості водіїв, зростання витрат на паливо, крім того виникне потреба у додаткових роботах з обслуговування автобусів.

“Це, немало-небагато, у місяць — 700 тисяч гривень за підрахунками “Електроавтотрансу”. Але є доручення міського голови, і все-таки ми змушені будемо іти на ці додаткові витрати”, — сказав Смушак.

Відтак він анонсував, що упродовж місяця села Камінне, Тисменичани, Братківці, Узин, Підлужжя і Березівка отримають “обідні” рейси.

“Ми тільки зробимо підготовчу технічну роботу, доберемо водіїв і, думаю, до місяця часу автобуси поїдуть”, — заявив Михайло Смушак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...