Мед Атлант

У Гвіздцькому ліцеї відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

Перший у селі спортивний майданчик зі штучним покриттям урочисто відкрили у Гвозді.

На таку подію жителі села чекали роками, і ось мрія збулася – кажуть у владі. Проектно-кошторисну документацію на будівництво майданчика розробляли ще у 2018 році, і тільки минуло року вдалося спорудити такий бажаний об’єкт. Його вартість становить – 1 мільйон 300 тисяч гривень.
Найбільше радіють новому спортивному полю школярі. Розповідають тут створено всі умови, щоб комфортно грати у футбол та тренуватися.
Участь у заході взяли заступник голови Надвірнянської РДА Леся Свідрак, міський голова Надвірнянської ТГ Зіновій Андрійович, керівник апарату РДА Микола Кравчук, духовенство та громада села.
Свято розпочалось з виконання державного Гімну України та урочистого перерізання стрічки, яку здійснили очільник Надвірнянської громади Зіновій Андрійович та директор Гвіздського ліцею Віктор Муляр.
Новий майданчик освятили о. Іван Гедзик та о.Микола Гаврилюк УГКЦ. Також урочистості супроводжувались святковим концертом. Гостям та жителям Гвозда українську пісню, танець дарували представники Гвіздського будинку культури та школярі.
Більше спорту та менше вуличних зібрань. Директор Гвіздського ліцею вважає відтепер, заохочення молоді до спорту збільшиться в рази.
В рамках відкриття на новому полі провели товариський матч команди Надвірнянської та Пасічнянської громад. Також змагались між собою школярі та молодь.
Завдяки спільним зусиллям влади й громади, молодь села у вільний час матиме можливість займатися спортом на новому майданчику, зміцнюючи своє здоров’я та популяризуючи спорт у селі. Віримо, що тут завжди пануватиме добра спортивна атмосфера, а для когось цей майданчик стане першим кроком у великий спорт, – наголосила Леся Свідрак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...