Мед Атлант

17 червня в ресторані “Надія” відбулася Вечірка в підтримку будівництва Дачі Сірків

“Головна мета вечірки – зібрати кошти на будівництво нового притулку для тварин європейського рівня. У ньому ми плануємо облаштувати центр перетримки, ветеринарну клініку, а головне – створити затишні умови проживання хвостатих безхатьків. Відтак, назвали проєкт по-домашньому – “Дача Сірків” – керівниця БО “Дім Сірка” Наталія Когут.

На вечірку завітали близько 200 гостей з щирими, відкритими, люблячими серцями, які внесли суттєвий вклад у реалізацію поставленої цілі. Серед гостей було чимало іноземців, а також відомі політики та бізнесмени, як от Народний депутат України Сергій Тарута.

Гостей розважали яскравим шоу дресированих собак і музичними виступами. Спеціально запрошений гість – переможець цьогорічного шоу “Голос країни” Сергій Лазановський.

Всі зібрані кошти з продажу квитків і лотів, а це 136 700 гривень, будуть перераховані на новий притулок.

“Це вже шостий захід, який ми організовуємо для підтримки “Дому Сірка”. Щиро дякуємо меценатам, художникам, митцям, спортсменам, партнерам, які долучилися до організації Вечірки, надали лоти, придбали квитки і взяли активну участь в аукціоні. Добро, яке ми робимо від серця – ми завжди робимо собі! Нехай це добро повернеться усім доброчинцям сторицею.” – наголосила організаторка Вечірки Маргарита Бойко, генеральний директор фірми “Надія”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...