Мед Атлант

На Коломийщині поліцейські приїхали на конфлікт, а виявили наркотичні речовини

Опрацьовуючи виклик, працівники сектору реагування патрульної поліції Коломийщини запідозрили, що один з учасників конфлікту перебуває в наркотичному сп’янінні.

При поверхневій перевірці патрульні виявили близько десятка згортків, ймовірно, наркотичних речових, які направили на експертизу.
17 червня близько 00:35 на лінію «102» надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками по вулиці Старицького в місті Коломиї. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці врегулювали суперечку.
Спілкуючись з чоловіками, поліцейські помітили, що один із них сильно нервує та поводиться підозріло, як пізніше з’ясувалося недаремно. Правопорушник повідомив, що наркотики він зберігає для власного вживання. В межах слідства буде встановлено, де чоловік придбав наркотичні речовини та з якою метою.
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...