Мед Атлант

Замість ФАПу – амбулаторія. У Боднарові планують реконструкцію будівлі медичного закладу

В електронній системі державних закупівель Прозоро управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради оголосило закупівлю «Виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція ФАП під амбулаторію без зміни зовнішніх геометричних розмірів по вул. Галицька,66 в с. Боднарів Калуської МТГ Івано-Франківської області».

Бюджет закупівлі – 40 тис. гривень, період подачі пропозицій на участь у тендері – до 28 червня.

За проєктом договору, термін виготовлення проєктно-кошторисної документації – до 29 жовтня 2021 року, тож до самої реконструкції приступлять не раніше наступного року, інформують “Вікна” 

У технічному завданні вказано, що проєктними роботами має бути передбачено: перепланування приміщень першого поверху та їхнє пристосування під запропоновані; окремий вхід і вихід на другий поверх;  заміна підлог, дверей, вікон першого поверху відповідно до сертифікату енергоефективності; влаштування електричних мереж з окремим обліком першого і другого поверхів; опоряджувальні роботи; сантехнічні роботи (вода, каналізація); вентиляція і кондиціонування;  додаткове утеплення фасаду будівлі без демонтажу існуючого утеплювача (у відповідності до сертифікату енергоефективності); обстеження та ремонт покрівлі;  забезпечення пандусом для безпечного доступу на перший  поверх.

За схемою розміщення приміщень майбутньої амбулаторії, тут має бути чотири кабінети лікаря, два маніпуляційні кабінети, два кабінети денного стаціонару, кабінет вакцинування, кабінет огляду дітей, гардеробна і технічне приміщення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...