Мед Атлант

У мерії розповіли, на якому етапі перехід франківців на індивідуальне опалення

2 червня на оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська розповіли про стан відключення споживачів центральної частини міста, які обслуговуються тепловою енергією від котельні на вулиці Індустріальна, 34.

Котельня міста забезпечує теплом 157 житлових будинків і 137 установ.  Мережам понад 40 років, тому клієнтів з Індустріальної мають перевести на “автономку”.

Мешканці 26 будинків з мікрорайону “Арматурний” (Коновальця та Бандери) вже отримали дозволи на відключення від централізованого опалення, але роботи зупинилися на етапі погодження технічних умов. За заміну мереж людям виставили великі рахунки: від 200 до 1 млн 100 тисяч гривень коштує технічна документація для переведення на автономне опалення.

Люди відмовляються оплачувати такі суми газовикам,  тож у мерії вирішили низку житлових будинків терміново переключити на найближчі сусідні котельні – на Коновальця, 132 (19 будинків) і на Матейки, 34 (8 будинків). Ліцей №12 та  дитячий садочок на Гвардійській також переключать на ці котельні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...