Мед Атлант

Ти маєш це прочитати: Що цікавого зараз на розкладках Франківська

Знаємо, ви любите читати. Ми – теж. А ще любимо обирати книги, довго читаючи анотації і навіть перші сторінки, любимо діставати продавців безкінечними питаннями. Тому для вашої і нашої втіхи “МІСТО” продовжує рубрику “Ти маєш це прочитати”. Двічі на місяць ми знайомимо вас з крутими новинками, які можна знайти на книжкових розкладках Франківська.

Отож наша нова підбірка:

  • “Останній командир УПА”

Аліна Понипаляк

Книга для для широкого кола читачів, усіх, хто хоче зануритися в життєву атмосферу покоління, яке виборювало незалежність України в середині ХХ століття та розвінчати міфи й таємниці навколо останнього командира УПА.

Це книжка про командира з Франківська. Дуже цікава та історична, – додає продавець.

  • “Розкрий найкраще в собі”

Деніел Браун та Натан Ней

Це більше педагогічна книжка, про булінг, про правильну поведінку дітей. Вона дуже цікава для підлітків, щоб вонине забивали собі голову дурницями, – каже продавець.

  • “37 буддійських штук”

Ольга Корнюшина

Нова і дуже крута книжка. Це мотиваційна психологія, – ділиться продавець.

Ця книжка не про буддизм як релігію. Вона про те, як буддійські практики змінюють наш стан і допомагають у бентежні часи. Як переживати втрати й не чіплятися за минуле? Як реагувати на плітки та несправедливість? Чи може регулярна практика зробити нас спокійнішими і доброзичливішими? Як давати раду емоціям? Чому допомога іншим покращує наше самопочуття? Про це й розповідає авторка. Вона пропонує 37 кроків, спроможних змінити наш психологічний стан і ставлення до життя. В основі кожного кроку — буддійська мудрість, підкріплена історіями із власного досвіду та паралелями зі сфер психології, самодопомоги та нейронаук.

  • “Есенціалізм”

Грег Маккеон

Справді дуже крута книга, про яку гудить вся мережа. Зараз модна якраз така штука, як мінімалізм. Це якраз про найголовніше, есенцію. Від автора книжки “Коротко і по суті”, – каже продавець.

  • “Хто бачить мою красу. Моніка Беллуччі”

Єлізавета Бута

Моніка Беллуччі, яка народилася в провінційному італійському містечку, з раннього дитинства була неймовірно гарненькою. Це подобалось не всім, і згодом Моніці довелося постійно доводити, що вона не тільки вродлива, а й розумна дівчина. Саме тому після школи красуня обрала юридичний факультет університету в Перуджі. Тоді ж почалася і її робота моделлю. Поворотним моментом у житті Моніки Беллуччі стало укладання 1988 року контракту з усесвітньо відомим модельним агентством Elite Model Management, після чого кар’єра прекрасної італійки пішла вгору. Десь за рік обкладинка журналу мод із фотографією юної моделі трапилась на очі відомому режисеру, і розпочався найдовший із романів Моніки, що триває і дотепер,— із кінематографом. Звісно, в її житті була і справжня історія кохання. За парою Белуччі—Кассель, затамувавши подих, спостерігав увесь світ, і цей самий світ розчаровано зітхнув, коли вони все ж таки розлучилися. Приголомшлива й неймовірна біографія останньої діви італійського кінематографу — у цій відвертій книжці.

  • “Вісім релігій, що панують у світі”

Стівен Протеро

У цій книзі автор стверджує, що наполегливі спроби представити усі релігії як різні шляхи до одного Бога не враховують проблему, яку кожна традиція прагне вирішити. Ця книжка стане незамінним путівником у питаннях, які людство ставило перед собою протягом тисячоліть, і у тому розмаїтті шляхів, якими ми сьогодні просуваємось до їх вирішення.

  • “Квартира у Парижі”

Гійом Мюссо

Колишня офіцерка поліції Медлін та драматург-самітник Ґаспар випадково винайняли одну й ту саму паризьку квартиру. Обоє прагнули до усамітнення, але тепер вимушені змиритися з присутністю одне одного. До того ж у квартири сумне минуле: раніше вона належала відомому художнику Шонові Лоренцу, який помер після загадкової загибелі сина Жуліана. Жадаючи притлумити власні болючі спогади, Медлін і Ґаспар поринають у минуле митця. Загублені деталі вимальовують приголомшливу картину подій. Стає зрозуміло: художник не вірив у випадкову синову смерть…

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...