Мед Атлант

Франківці долучилися до Всеукраїнської загальнопрофілактичної акції, яка спрямована на протидію незаконному розповсюдженню наркотиків

25 червня відбулася Всеукраїнська загальнопрофілактична акція, яка спрямована на протидію незаконному розповсюдженню наркотиків.

Працівники управління боротьби з наркозлочинності в області разом, ювенальними поліцейськими з працівниками Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради, волонтерами ГО “Захід Шанс”, “Принцип+”, “Міжнародна антинаркотична асоціація” ліквідовували на фасадах будинків рекламу та інтернет-адреси з продажу наркотичних засобів. Адже у зв’язку зі стрімким розвитком інноваційних технологій більшість наркозлочинців переходять в інтернет-простір.
Зловмисники рекламують свій товар, наносячи написи на об’єктах інфраструктури міста: на будівлях, на зупинках громадського транспорту і маскуючи при цьому їх сленговими назвами.
Правоохоронці націлені на такі заходи і робитимуть й надалі все необхідне, аби спільно з громадськістю протидіяти цьому негативному явищу.
Працівники управління боротьби з наркозлочинності та кіберполіції роблять все можливе, щоб ліквідовувати і затримувати злочинні групи, які організовують збут наркотиків через інтернет.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...