Мед Атлант

Розмиті дороги і повалені дерева – на Прикарпатті ліквідовують наслідки негоди

25 червня через зливи та сильний вітер в Івано-Франківській області рятувальники тричі виїжджали, щоб ліквідувати наслідки негоди.

Зливи на території Прикарпаття тривали з 17 до 20 години. Про це інформують у пресслужбі управління з питань цивільного захисту ОДА.

Внаслідок сильних опадів у річці Чорний Черемош піднявся рівень води. Через це пошкодилися два пішохідні містки у селі Шибене Зеленської ТГ. Перехід є через об’їзні шляхи.

Велика вода також розмила приблизно 50 м дороги місцевого значення “Ільці-Буркут”. Через це відстунє сполучення до села Буркут. Жителів там немає.

Також ускладнений проїзд легковими автомобілями на дорозі місцевого значення між селами Бистрець та Шибене. Усе — через нанесення річкового гравію та намулу.

Рятувальники тричі виїжджали, щоб прибрати повалені дерева із дороги. Зокрема, на проїжджу частину дороги дерева впали у селах Залужжя та Вербилівці, що на Рогатинщині.Крім того, у селі Підгороддя рятувальники розрізали дерево, яке через вітер впало на господарську будівлю та перекрило місцеву дорогу.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...