Мед Атлант

Ти маєш це прочитати: Що цікавого зараз на розкладках Франківська

Знаємо, ви любите читати. Ми – теж. А ще любимо обирати книги, довго читаючи анотації і навіть перші сторінки, любимо діставати продавців безкінечними питаннями. Тому для вашої і нашої втіхи “МІСТО” продовжує рубрику “Ти маєш це прочитати”. Двічі на місяць ми знайомимо вас з крутими новинками, які можна знайти на книжкових розкладках Франківська.

Отож наша нова підбірка:

  • “Ще одна з роду Болейн”

Філіппа Грегорі

Книга про одну з дружин Генріха VIII. Повністю історична. Він заснував Англіканську церкву через те, що Папа Римський не хотів дати йому розлучення. Він був дуже своєрідною людиною, – розповідає продавець.

Вона не обирала свій шлях. Родина підштовхнула її стати коханкою короля Генріха VIII, сподіваючись на народження байстрюка-наступника. Тоді Марія Болейн принесла в жертву своє тіло, та не душу. Цей союз мав зміцнити вплив і становище спраглих влади Болейнів. Проте Марія не єдина представниця роду. Рідна сестра Анна починає плести проти неї інтриги, жадаючи відвернути увагу короля на себе. Дві сестри зійдуться в герці. Хто з них здобуде корону, а хто так і залишиться навіки просто ще однією з роду Болейн?

  • “1793”

Ніклас Натт-о-Даг

Це розповідь про Швецію, кінець 18 століття. Якраз рік Французької революції. Історія про молодого чоловіка, збіднілого аристократа, який поїхав у Європу вчитися. Після навчання він залишився жити у Франції і там його застає революція – він повертається додому. І тут починається цікава історія про вбивство, – каже продавець.

  • “Netflix”

Рід Гастінгс та Ерін Маєр

Книга про крок в майбутнє.  Про популяризацію сучасного інформаційного бізнесу, – розповідає продавець.

До Netflix щороку хоче долучитися безліч фахівців, а вже сформована команда — лояльна, щаслива та ефективна. У Netflix немає чітких правил, проте кожен виконує завдання максимально якісно. Рід Гастінгс та Ерін Маєр проаналізували історію успіху цієї компанії й визначили, чому бізнесів багато, але інноваційними та прогресивними серед них стають одиниці.  Секрет Netflix — у людях: уся команда працює злагоджено тільки тоді, коли кожен її учасник почувається комфортно і знає, що він — важливий елемент системи, а не абстрактна робоча одиниця. У цій книжці ви знайдете поради, як створити компанію, у якій хочеться працювати та впроваджувати інновації. Крім того, ви дізнаєтеся про залаштунки роботи в найбільшому стримінговому сервісі, який досягнув неабияких успіхів завдяки унікальній корпоративній культурі.

  • Серія книг “36 і 6 котів”

Галина Вдовиченко

Серія про 36 великих та 6 маленьких котів, яких закрили в одній кімнаті, – каже продавець.

Самотнім бабусям і дідусям, що живуть у старечому будинку, потрібні помічники. А декому з великого котячого гурту час повчитися піклуватись про інших. Старенькі та 36 і 6 котів зустрінуться. Це знайомство приведе до неймовірних змін у житті людей і котів. Котів, які стануть не лише компаньйонами, але й футболістами і театральними акторами.

  • “Прийшов, побачив, переміг: 40 висловів, які створили історію”

Анн Джонас та Ненсі Рібар

Ця книжка корисна як для дітей, так і для дорослих. Це серйозне видання, яке лаконічно та гарно популяризує науку, – додає продавець.

  • “Чому зебри не страждають на виразку”

Роберт М. Сапольські

Я взагалі фанат цього автора, дуже його люблю. Ця книжка про вплив наших думок на наше здоров’я, – розповідає продавець.

Усі хвороби — від стресу. Чули таке? Роберт Сапольські, професор біології та нейрології Стенфордського університету, вирішив це перевірити. У цій книжці зібрані результати багатьох досліджень, виконаних вченими з різних галузей. Стрес і реакція організму на нього залежить від безлічі чинників, наприклад, від того, що їла ваша мама під час вагітності. Серйозну тему авторові вдалося подати без зайвої академічності, а терміни з’являються лише там, де це конче необхідно. Це корисна книжка для тих, хто прагне краще розуміти себе і своє тіло, але не хоче витрачати час на боротьбу зі спеціальною літературою. Зрештою, легкий стиль пана Сапольські робить читання напрочуд приємним.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...