Мед Атлант

Лави поліції Прикарпаття поповнили випускники вишів системи МВС

В Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася зустріч керівництва поліції області з новопризначеними поліцейськими. Вже завтра молоді лейтенанти розпочнуть службу у підрозділах поліції Івано-Франківщини.

6 червня заступник начальника поліції Івано-Франківщини Василь Кіцелюк та керівники підрозділів поліції привітали молодих правоохоронців з відповідальним кроком у житті.
Близько півсотні випускників Національної академії внутрішніх справ та Львівського державного університету внутрішніх справ будуть служити на посадах оперуповноважених, слідчих, дільничних та психологів відділів та відділень прикарпатської поліції.
Заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк дав настанови молодим правоохоронцям та зосередив їх увагу на дотриманні дисципліни та законності, а також відповідального ставлення до роботи.
Також інструктаж для молодих поліцейських провели керівники підрозділів, у яких вони працюватимуть.
Перш ніж приступити до практичної діяльності, вони також поспілкувалися з поліцейськими психологами. Мета – визначити індивідуальні особливості, схильності та потенційні можливості кожного поліцейського.
Вже завтра поліцейські розпочнуть виконувати свої службові обов’язки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...