Мед Атлант

Водій, який вчинив смертельну ДТП в Яремче, був п’яним

Сьогодні, 6 липня, зранку в Яремче в лоб зіткнулися легковик та мотоцикл. Водій ка мотоцикла загинула. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Попередньо, 25-річний водій Volkswagen Touareg рухався у напрямку Микуличина, але на заокругленій ділянці дороги не справився з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок такого маневру автомобіль зіткнувся з мотоциклом Bajaj Pulsar NS200. Про це інформує пресслужба обласної поліції.

Останнім транспортним засобом керувала 32-річна мешканка Києва, яка від отриманих травм загинула на місці аварії. Водій автомобіля, мешканець Києва, не травмувалися, в автівці їхав сам. У керманича відібрано кров на перевірку стану сп’яніння. Результат підтвердив, що він перебував напідпитку – 1,19 проміле.

За фактом аварії слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Водія затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...