Мед Атлант

Християнський кінотеатр під відкритим небом відкрили у Голині

Голиняни переглянули фільм на свіжому повітрі та почастувалися стравами, приготовленими на вогні біля церкви.

Християнський кінотеатр під відкритим небом запрацював на парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у селі Голині, інформують “Вікна”.

Фільм «Вогнетривкий» (англ. Fireproof) переглянули близько сотні мешканців села, які ще й скуштували картоплю, приготовлену біля церкви на вогні. Також голинян пригощали шашликом, чаєм на травах і солодощами.

Цей християнський фільм 2008 року спочатку отримав у цілому негативні відгуки, однак під час прокату фільм отримав великий успіх. «Вогнетривкий» став найкасовішим християнським незалежним фільмом 2008 року: збори склали понад 33 млн доларів.

Заходячи в охоплений полум’ям будинок, капітан пожежної команди Калеб Холт діє за старим правилом пожежних: «Ніколи не залишай товариша в біді». Приходячи ж додому, де його чекає дружина, почуття і любов до якої давно згасли, Калеб Хольт живе за своїми власними правилами і відповідно до своїх власних інтересів. На роботі Калеб Хольт завжди намагається і рятує інших, але як же йому врятувати свій шлюб? І тільки любов Божа, яка змінила його серце, здатна допомогти Калебу відновити шлюб. Але шлях до віри в Бога нелегкий, якщо людина не здатна прийняти Божу любов. Бог здатний допомогти і з’єднати шлюб на межі розлучення, і 40 днів починають тривати все життя. Важке на початку стає пізніше легким і приємним.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...