Мед Атлант

Піднялася вода: на Франківщині діти не могли вибратися з річок

На Прикарпатті сьогодні, 10 липня, назвичайники врятували на річці десятьох дітей.

Про це інформує Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, в селі Мирне Надвірнянського району 2 дітей перебували на березі річки Бистриця Надвірнянська та не могои самостійно перейти на інший бік.
О 21:45 рятувальники прибули до місця події, було встановлено, що 2 осіб знаходяться на острові посеред річки Бистриця Надвірнянська на відстані 70 метрів від берега, самостійно перебратися не можуть. В річці сильна течія.
З потерпілими працював психолог ГУ ДСНС в телефонному режимі.
О 22:46 рятувальники пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківськ за допомогою катамарана переправили 2 постраждалих на берег та передали батькам. Медичної допомоги підлітки не потребували.
У Яремче на острівці посеред річки Прут на відстані 15 метрів від берега знаходився 15-річний підліток.
О 22:33 рятувальники пошуково-рятувального відділення міста Яремче в гідрокостюмах дістались до потерпілого та за допомогою рятувального жилета та рятувальної мотузки доправили його на берег. Підліток знаходився у задовільному стані.
У місті Надвірна на дамбі річки Бистриця Надвірнянська знаходився підліток 14 років й сам не міг вийти на берег.
О 20:10 рятувальники прибули до місця, підліток знаходився на дамбі на відстані 8 м від берега. Рівень води в річці – близько 1 м. За допомогою рятувального круга та мотузки рятувальники врятували підлітка.
У селі Пнів посеред річки, на відстані 15 м. від берега знаходилися на острові 7 людей, з них – 6 дітей. Рятувальники, прибувши до місця виклику, на човні дісталися до місця перебування дітей, та врятували їх.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...