Мед Атлант

На Прикарпатті у ДТП загинули троє людей

Аварії сталися у Калуші та на Коломийщині. В одній ДТП загинув пасажир і водій транспортного засобу, в іншій – пішохід. Поліцейські розпочали кримінальні провадження і встановлюють всі обставини.

 
Перше повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло на «102» 11 липня о 20:22. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Hyundai Elantra не справився з керуванням на ділянці дороги, де проводяться дорожні роботи, а саме, триває облаштування нижнього шару асфальтного покриття. Керманич не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого допустив занос автомобіля. У подальшому транспортний засіб з`їхав з дороги у кювет і врізався в дерево. Через це автівку розірвало навпіл.
Автомобілем керував 37-річний мешканець Калуша, якого з місця ДТП госпіталізовано в реанімаційне відділення, де він помер від отриманих травм. Також в транспортному засобі їхав пасажир – 34-річний калушанин, який помер на місці події.
За декілька годин, 12 листопада о 04:40, сталася ДТП у селі Шепарівці, що на Коломийщині. Встановлено, що 26-річний водій Volkswagen Golf на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на 60-річного пішохода, який лежав на проїзній частині. Останній від отриманих травм загинув на місці події до приїзду медиків. І водій, і пішохід з Коломийського району. Керманич транспортного засобу тверезий.
За фактами дорожньо-транспортних пригод правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...