Мед Атлант

Поліцейські Івано-Франківщини оперативно затримали підозрюваного у зґвалтуванні жінки

Зловмисником виявився 36-річний сусід потерпілої. Прикарпатець намагався втекти від поліцейських і переховувався у лісі. Завдяки злагодженим і професійним діям поліцейських зловмисника вдалося затримати.
Інформація до поліції надійшла 13 липня о 16:00 від 69-річної мешканки Рожнятівщини. Жінка повідомила, що до її будинку проник нетверезий сусід та застосував до неї фізичне і сексуальне насильство.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції Рожнятова, слідчі та оперативники обласної поліції та кінологічна служба.
Поліцейські встановили, що нетверезий мешканець Рожнятівщини, пошкодивши вікно, проник до будинку потерпілої, коли її не було дома.
Як жінка повернулася, підозрюваний зловив її силоміць, наніс тілесні ушкодження і зґвалтував.
Постраждалу госпіталізовано до лікарні. Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи і оперативно встановили особу зловмисника.
За декілька годин службовий собака вийшов на слід нападника, який переховувався від правоохоронців у лісі.
Пізно ввечері чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
За вказаним фактом слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину та обрання судом запобіжного заходу.
Слідчі дії тривають.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...