Мед Атлант

У резиденції “Синьогора” чоловік влаштував стрілянину. Поранив хлопця та дівчину

Нещодавно, 9 липня, в державній резиденції “Синьогора” чоловік влаштував стрілянину.

Про це в Instagram розповіла потерпіла Анастасія.

Дівчина в компанії свого нареченого, брата з дружиною, друзями приїхала на відпочинок. Серед них були і двоє дітей 3 і 5 років.

Ми з вулиці, де вже посмажити м’ясо, перемістились у фойє готелю. Там хлопці вийшли на загальний балкон перекурити. Близько 22:50, коли хлопці вийшли із загального балкону, де до них підійшов чоловік, заявивши, що в його номері пахне сигаретами та чому вони курять в коридорі готелю”, – пише потерпіла.

Йому повідомили, що в коридорі ніхто не курив. Чоловік продовжував сварку і погрожував поліцією.

 За кілька хвилин він зайшов до нас у фойє знімаючи все на відео та накинувся на всіх зі звинуваченнями у порушенні громадського спокою (була 23:05 +-), розпиванні алкоголю та курінні в коридорі готелю. На наші зауваження, що ми не шумимо і не можемо палити в приміщенні, бо з нами знаходяться двоє маленьких дітей. Він не реагував… Чоловік називав нас “алкашами”, – розповідає дівчина.

Як йдеться у дописі, далі чоловік сказав: “Я зараз тут вас всіх постріляю”.

Мій наречений почав знімати його теж на відео. Коли чоловік це помітив, то вибив його телефон з рук. Коли ж мій брат вирішив підійти і завершити з ним мирно цей конфлікт, то отримав руків’ям пістолета по голові. Я в цей час встигла лиш вибігти на коридор, де брат тільки піднімався на ноги, а чоловік перезарядив пістолет і вистрілив. Куля прилетіла мені в обличчя, в щоку поруч з носом, – пише Анастасія.

 

Дружина брата викликала поліцію та швидку.

Анастасія боїться, що справу можуть зам’яти. У дівчини  травми – заніміло та спухло пів обличчя.

Скіршот поста Анастасії:

У поліції повідомили, що за цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Наразі триває досудове розслідування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...