Мед Атлант

На Прикарпатті продовжують ремонтувати дороги. ФОТО

Дорожники завершують влаштування нижнього шару асфальтобетону на дорозі Р-21 Долина — Хуст у селі Мислівка на Долинщині.

За короткий час прдставники дорожньої компанії відремонтували та забезпечили комфортний проїзд на найгірших ділянках дороги Р-21 у межах Прикарпаття. Тут були суцільні ями та вибоїни, а шлях від міста Долини до Торунського перевалу займав близько 4-5 годин, інформують “Вікна”.

Разом з ділянкою дороги, яку компанія ПБС зробила минулого року, загалом відремонтували 16 кілометрів дороги Р-21 Долина — Хуст у межах Прикарпаття.

У межах Прикарпаття дорожники проводять підсилення дорожньої основи методом холодного ресайклінгу та готуються до влаштування першого шару асфальтобетонного покриття. Крім того, продовжують розпушення дорожньої основи та влаштовують щебенево-піщану суміш С-7.

Робота проводиться від межі з Закарпатською областю на 45-му кілометрі дороги. Фахівці рухаються в бік села Мислівки на Долинщині.

Неподалік Мислівки минулоріч було влаштовано 6 кілометрів асфальтобетонного покриття.

Раніше дорожники асфальтували ділянку в селі Вишкові на Долинщині, рухаючись до Торунського перевалу. А потім попрямували до села Мислівки.

У амбітних планах “Великого будівництва” — повністю відремонтувати дорогу Р-21 Долина — Хуст загальною протяжністю 128 км.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...