Мед Атлант

У Долині не підтримали рішення підвищити ціни за воду

20 липня в Долинській міськраді відбулося засідання виконавчого комітету. На порядку денному винесені два питання: про встановлення тарифу на послугу централізованого водопостачання та про встановлення тарифу на послугу централізованого водовідведення.

Про це повідомляє Долинська міська рада.

Міський голова Іван Дирів докладно розповів про всі процедурні етапи, що передували і були необхідними для подальшого прийняття даного рішення:

Про цю ситуацію ми багато говорили, обґрунтовували, дискутували, з даного приводу проводились громадські слухання, була зустріч голови із громадськістю. Минулого разу, на жаль, не було кворуму для прийняття рішення. Спеціалісти КП «Водоканал» надали свою пропозицію, однак яка ж ціна буде для людей? Додам, було багато розмов. Але зараз пропонується затвердити тариф  на водопостачання на рівні 28 грн. 26 коп. за кубічний метр. В частині водовідведення я би тариф не переглядав.

В результаті обидва проєкти рішень –  про встановлення тарифу на послугу централізованого водопостачання та про встановлення тарифу на послугу централізованого водовідведення – не одержали підтримку виконавчого комітету.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...