Мед Атлант

Чи можна їсти до і під час сеансу ІЧ саун

Одним зі способів піклування про красу та здоров’я людини, є інфрачервона сауна від інтернет-магазину Sunrays-saunas. Яка виглядає як кабіна різних розмірів, оздоблена натуральною деревиною. Унікальний лікувальний вплив на організм забезпечується процедурою випромінювання ІЧ хвиль, які генерують спеціальні вбудовані нагрівальні елементи. Ефект жирозжигання, покращення вигляду шкіри, підвищення імунітету, боротьба зі стресом — лише невеликий перелік корисних властивостей приладу.

Як проходить теплова терапія в ІЧ сауні?

Особливістю інфрачервоних парних є те, що 90 % енергії йде на прогрівання тіла людини, а лише 10% — на повітря. Саме тому, у кабіні температура не стає вищою, ніж 40-60 градусів при звичайному рівні вологи. При цьому, тіло прогрівається на глибину 4 см. На відміну від звичайної бані чи сауни. Де вплив на тіло людини йде за допомогою гарячої пари чи повітря, а прогрів здійснюється лише на 3-5 мм.

Щоб підготувати звичайну лазню до процедури, треба мінімум дві години. А ІЧ сауну досить включити й почекати лише 20 хвилин. Оптимальний час відвідування становить 30-40 хвилин для дорослих, та 10-15 — для діточок. Однак, як дорослим, так і дітям можна починати з декількох хвилин, поступово збільшуючи час.

Процедура відвідування містити такі, майже рівномірні, етапи:

  1. Коли тіло накопичує енергію, без значного потовиділення (7-10 хвилин).
  2. Організм посилено позбавляється вологи, внаслідок активного виділення енергії (10-15 хвилин).
  3. Енергія накопичується в організмі, а температура тіла підвищується до 38,5 градусів (приблизно 10 хвилин).
  4. Потовиділення відбувається знову, після закінчення сеансу (5-8 хвилин).

Процедура посилює імунітет, допомагає долати віруси, сприяє жирозжиганню, поліпшує кровообіг, розслаблює м’язову та нервову системи ті інше.

Особливості вживання їжі до та під час сеансу

Відвідуванні інфра-кабіни на повний шлунок — погана ідея, як і на голодний. Тому що, під випромінюванням судини розширюються. Кров відливає від органів і прямую до поверхні шкіри. Шлунку та кишківнику не буде вистачати рідини для функціонування. Як наслідок можливі болі та дискомфорт.

Медики рекомендують ґрунтовно поїсти за 3-4 години до процедури. Також допускається легке приймання їжі за годину, півтори. Можна і навіть потрібно вживати фрукти та овочі, зокрема, буряк, моркву та редьку, які гарно впливають на печінку та виводять токсини. Заборонено вживати алкоголь та газовані напої.

Головне правило до та під час ІЧ-сеансу — пити багато чистої води. Трав’яні чаї також допустимі, але без цукру. Це потрібно щоб підтримувати водний баланс в організмі.

Корисні поради щодо ІЧ процедури

Щоб отримати максимальну користь від перебування в інфрачервоній кабіні:

  • для розслаблення м’язової системи та прискорення процесу жирозжигання, рекомендується робити масаж;
  • щоб добро прогріти якусь частину тіла, наприклад, ноги, її потрібно перемістити ближче до нагрівальних елементів випромінювачів;
  • заспокійливий чай і ІЧ-сеанс гарантують здоровий та міцний сон;
  • прояви застуди чи грипу значно зменшаться або зникнуть самостійно після приємної та корисної процедури.

Інфрачервона сауна — це оптимальний, доступний та приємний спосіб системного оздоровлення організму людини!

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...