Мед Атлант

Енергетики продовжують боротись із аварійними вимкненнями, спричиненими негодою

Станом на 16:30 частково без електропостачання залишаються 9 населених пунктів.

Без світла наразі декілька вулиць Городенки та Долини, сіл Вікно, Острівець, Княжолука, Сідлище, Річка, Борщівська Турка, Попельники. На місцях аварій працюють бригади енергетиків, які роблять усе можливе, щоб світло було у кожній домівці до кінця доби, інформує пресслужба Прикарпаттяобленерго.
Нагадаємо, 28 липня шквалистий вітер та буревій став причиною знеструмлень у близько сотні населених пунктів області, спричинивши обриви проводів через падіння гілок та дерев, пошкодження опор, їх падіння, пошкодження траверзів та ізоляторів, пошкодження трансформаторних підстанцій.
Більшість вимкнень ліквідовані, але синоптики попереджають про нові ускладнення погодних умов на вечір 29 липня. Прогнозують значний дощ та посилення вітру до 20 м/с, що може ускладнити ліквідацію аварійних знеструмлень для бригад.
АТ “Прикарпаттяобленерго” просить з розумінням поставитись до вимкнень у зв’язку із складними погодними умовами. Оскільки вимкнення зачепили багато районів, телефонні лінії кол-центру компанії можуть бути перенавантажені.
Дізнатись про стан вимкнення можна на офіційному сайті компанії https://oe.if.ua, вибравши свій регіон на карті вимкнень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...