Мед Атлант

Летовище у Коломиї можуть назвати на честь загиблого пілота Ігоря Табанюка

У Коломиї ініціюватимуть присвоєння загиблому пілоту Ігорю Табанюку звання почесного громадянина міста. Про це кореспондентам Суспільного Карпати повідомив очільник Коломийської громади Богдан Станіславський.

Табанюк — це відома людина, багато зробив, прославив Коломию у цілому світі. Тому, я думаю, що ми обов’язково ухвалимо рішення, як вшанувати його ім’я, — сказав Богдан Станіславський.

Зараз є пропозиція назвати летовище іменем загиблого пілота, а також надати йому звання почесного громадянина Коломиї, пише Суспільне.

Крім того, 30 та 31 липня у Коломийській громаді оголосили Дні жалоби за померлими внаслідок падіння легкомоторного спортивного літака. Про це повідомив Богдан Станіславський на своїй сторінці у Facebook.

На всій території громади приспустять державні прапори на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Також скасували всі розважальні заходи.

Поховають Ігоря Табанюка 31 липня о 12-й годині. Прощання відбудеться у Церкві святого Йосафата (“Дитяча церква”). Поховають пілота у селі Королівка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...