Мед Атлант

На Прикарпатті затримали чоловіка, який побив поліцейського та втік

На Прикарпатті правоохоронці затримали зловмисника, який наніс тілесні ушкодження поліцейському під час виконання службових обов’язків.

Працівники поліції Яремчанщини перевіряли документи у водія, а перехожому це не сподобалось. Будучи напідпитку, чоловік підійшов до поліцейського і завдав удар в обличчя. Слідчі затримали зловмисника та розпочали кримінальне провадження.
Минулих вихідних за порушення правил дорожнього руху працівники сектору реагування патрульної поліції в селі Яблуниця зупинили автомобіль «Nissan Qashqai».Під час спілкування з водієм, до транспортного засобу підійшов перехожий, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і поводив себе зухвало.
На зауваження інспекторів 38-річний мешканець району не реагував, натомість чоловік підійшов до поліцейського і раптово наніс тілесні ушкодження та втік. Невдовзі правопорушника розшукали.
Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
У ході досудового розслідування будуть встановлені обставини кримінального правопорушення.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...