Мед Атлант

У Франківську оновлюють вулицю, яку не ремонтували більше 15 років

В Івано-Франківську укладають верхній шар асфальту на вулиці Деповській.

Про це під час оперативної наради у міського голови повідомив директор комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко, пише Сцспільне UA.

Жителі вулиці розповіли кореспондентці Суспільного, що дорогу тут не ремонтували приблизно 15-20 років. За словами Віктора Павлюка, який їздить цією вулицею впродовж 35 років, за останні три роки стан дороги особливо погіршився.

“Я їжджу тут зранку і ввечері кожного дня, бо працюю на локомотиворемонтному заводі. Дорога була жахлива, і ми самі підсипали її різаним асфальтом. Деякий час на в’їзді була яма завглибшки 30 см, ми її ледве долали”, – розповідає водій.

В Івано-Франківську укладають асфальт на вулиці, яку не ремонтували більше 15 років

Петро Підгірний живе на сусідній вулиці. Каже, Деповською регулярно їздять вантажівки, проте не пам’ятає, щоб тут колись ремонтували дорогу: “Років 15-20 тут взагалі нічого не було. Ями були, вантажні автомобілі їздили і їздили. Зараз якісно лагодять дорогу”.

Ремонтні роботи на вулиці Деповській розпочалися тиждень тому, розповів Суспільному майстер “Муніципальної дорожньої компанії” Михайло Мельник. Асфальт вкладають на відрізку довжиною 300 метрів. Завершити роботи працівники компанії планують за три дні.

“Постелили нижній шар асфальту. Вивезли 8-10 автомобілів сміття, болота. А зараз піднімаємо люки і готуємося до укладення верхнього шару асфальту”, –говорить Михайло Мельник.

Директор підприємства “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко не може зараз назвати вартість поточного ремонту дороги. За його словами, компанія підрахує витрати після виконання всіх робіт.

В Івано-Франківську укладають асфальт на вулиці, яку не ремонтували більше 15 років

“Наразі ведуться роботи на вулиці Деповській, поблизу локомотиворемонтного заводу до вулиці Чайковського. Туди ми зайдемо з поворотом. Уже повністю облаштовані нижні шари. Вчора повністю уклали одну смугу верхнього шару. Зараз ще буде потрібно підняти три люки і дві дощоприймальні решітки та облаштувати ще одну смугу”, – каже Віталій Бурко.

За його словами, також цього року працівники “Муніципальної дорожньої компанії” планують відремонтувати дорогу під мостом на вулиці Пасічній і кільце на вулиці Мазепи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...