Мед Атлант

У Надвірнянський лікарні відкрили рентгенкабінет

Надвірнянська лікарня поповнилася сучасним рентгенодіагностичним комплексом.

Про це повідомила Надвірнянська райдержадміністрація.

Вчора в КНП «Надвірнянська ЦРЛ» відкрили рентгенкабінет. Його загальна вартість 4 млн 700 тис грн, а закуплений за кошти Державного бюджету, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні ми вкотре бачимо результат плідної співпраці. Адже тільки так, на переконання керівника району, можна досягти хороших результатів, а головне – зробити надання медичної допомоги якісним та ефективним», – відзначив Володимир Пасько. Також посадовець подякував за грамотні менеджерські здібності керівництву медичного закладу.
Для нового рентгенодіагностичного комплексу у приміщенні зробили капітальний ремонт та встановили необхідне устаткування на суму 475 тис грн за кошти міського бюджету, – сказав голова Надвірнянської райдержадміністрації.

Лікар-рентгенолог Ігор Мушак провів екскурсію та презентував рентген-комплекс. І саме завдяки новому рентгенологічному обладнанню можна буде виявляти відповідні патології на ранніх стадіях. Променеве навантаження на пацієнта буде в 10 разів менше, а якість обстеження значно вищою.

Нагадаємо, що у 2020 році Надвірнянська лікарня стала опорним закладом. Лікарня отримала 21 пакет Програми медичних гарантій. Фінансування галузі на сьогоднішній день збільшилось до 35,8% за рахунок підписання угоди з НСЗУ. Створено корпоративну інформаційну мережу закладу, підписано договір з медичною інформаційною системою.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...