Мед Атлант

Через алкоголь та бруд на Богородчанщині до лікарні доправили матір з двома дітьми

В Грабівці, що на Богородчанщині, перевіряли умови проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час рейду виявлено сім’ю, в якій не створені належні санітарно-гігієнічні умови проживання для дітей. Їхня матір не виконує належно свої батьківські обов’язки, зловживає спиртними напоями. Даній громадянці роз’яснено норми чинного законодавства щодо обов’язків батьків з виховання та розвитку дітей, попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне їх виконання.

За результатами виїзду, дітей разом матір’ю доставлено до КНП «Богородчанська центральна лікарня». Там вони тимчасово зможуть перебувати в безпечних умовах і пройдуть комплексне медичне обстеження. В разі необхідності їм буде надана медична допомога та признечене відповідне лікування.

Подальше влаштування дітей буде вирішуватися на позачерговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини селищної ради.

Рейд здійснювали працівники служби у справах дітей селищної ради, КУ «Центр надання соціальних послуг Богородчанської селищної ради», представники поліції Богородчанського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області спільно з представниками старостинського округу с.Грабовець. Під час рейду перевіряли та обстежували умови проживання, навчання та виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...