Мед Атлант

У Калуші діятиме пункт обміну дитячим одягом «Чисті серця»

ГО «Школи волонтерів» Калуського міського центру соціальних служб отримала маленьку перемогу у великій, добрій справі і втілюватиме проєкт «Пункт обміну дитячим одягом «Чисті серця».

ГО «Школа волонтерів», яка діє при Калуському міському центрі соціальних служб взяла участь у поданні заявки для проходження  попереднього відбору проєкту «Пункт обміну дитячим одягом «Чисті серця»» на актуальність ідеї для громади та відповідність зазначеним пріоритетам від Британської ради, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міськради.

Відтак автор проєкту соціальний менеджер Калуського міського центру соціальних служб Уляна Бялик пройшла попередній відбір (до 25 проєктів), взяла участь у навчанні по всіх аспектах проєктної діяльності, серед яких: бюджетне планування проєкту, залучення додаткового фінансування, робота з волонтерами, комунікації проєкту та ін. Обов’язковою умовою для участі у цьому етапі було проходження онлайн-курсу «Проєктний дизайн для соціальних ініціатив» на платформі ВУМ.

Потім відбулося голосування за проєкти на сайті activecitizens.in.ua, де Калуська громада підтримала запропонований проєкт.

І останній етап включав в себе захист Уляною Бялик проєкту «Пункт обміну дитячим одягом «Чисті серця»», де вона стала переможцем у обласному пітчингу, який фінансуватиметься Європейським Союзом та Британською Радою в межах проєкту  «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості», що надасть змогу здійснити ремонт приміщення та зберігати речі в належному стані.

Завдяки даному проєкту вдасться для Калуської територіальної громади організувати роботу пункту обміну одягом, що також приведе до згуртованості в громаді та підвищення якості життя вразливих груп населення.

Даний проєкт включає в себе дві місії: благодійну – допомога людям, які цього потребують, а другу –  екологічну – ми даємо одягу друге життя.

Наразі проєкт уже пройшов апробацію, і ми уже на шляху до здійснення нашої мрії, тому, що це дуже важливо для нашої Калуської територіальної громади. Тільки спільними зусиллями ми допоможемо вразливим категоріям та зробимо наше місто кращим, – вважають учасники «Школи волонтерів».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...