Мед Атлант

Франківський Карітас розповів, як вони збирають майбутніх першокласників до школи

У понеділок, 9 серпня, представники БФ “Карітас” Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ провели пресконференцію, щоб розповісти журналістам та громадськості про акцію «Перший портфелик». Як відомо, метою акції є допомога дітям з соціально-незахищених верств населення зібратися до школи.

Директор Карітасу, о. Володимир Чорній, розповів про результати проведення акції минулих років, зазначив, які категорії осіб мають право на допомогу та які вимоги для її отримання, яка собівартість та вміст одного портфелика.

На пресконференції також були присутні батьки дітей, які цього року йдуть у перший клас і беруть участь в акції. Жінки поділилися, із якими життєвими труднощами доводиться стикатися та наскільки важливою є ця підтримка Карітасу.

За 17 років акції у Фонді допомогли 1221 дитині. На цей час зареєстровано 11 учасників благодійної акції, загальна зібрана сума становить 12 081 грн., однак цих коштів замало, щоб допомогти близько сотні дітей. Долучитися до акції може кожен охочий.

“Допоможемо дітям відчути радість першого шкільного дня!”, – закликають в БФ “Карітас” Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Деталі про благодійну акцію «Перший портфелик», зокрема критерії відбору отримувачів допомоги та реквізити для підтримки ініціативи Карітасу – за посиланням на сайті БФ “Карітас” Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...