Мед Атлант

Правоохоронці викрили франківця на розповсюдженні наркотиків через Telegram-канал. ФОТО

21-річний франківець налагодив канал постачання та збуту наркотиків через інтернет. Правоохоронці задокументували протиправні дії підозрюваного і ліквідували Telegram-канал.

Злочинну схему викрили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з працівниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Впродовж тривалого часу правоохоронці проводили комплекс заходів, збирали необхідну доказову базу і в результаті викрили зловмисника “на гарячому”.
Слідчі з’ясували, що мешканець Івано-Франківська цьогоріч зайнявся незаконним збутом наркотичних речовин, йдеться про амфетамін і марихуану.
На зображенні може бути: стоїть
Зловмисник вигадав собі псевдонім у Telegram-канал і шляхом розміщення «закладок» розповсюджував наркотики. Встановлено і джерело надходження наркотиків до фігуранта: замовляв їх через пошту зі столиці. Одне із таких відправлень оглянули правоохоронці, у якому виявили та вилучили поліетиленовий пакетик із вмістом порошкоподібної речовини схожої на амфетамін. Вилучену речовину направлено на проведення експертного дослідження.
Мешканцю Івано-Франківська інкримінують незаконне придбання, зберігання, пересилання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...