Мед Атлант

Близько семи тисяч порушників безпеки дорожнього руху виявили правоохоронці на Прикарпатті

Щоденно для нагляду за безпекою дорожнього руху на автошляхах краю залучаються близько 70 екіпажів із числа працівників груп реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громади та патрульних поліцейських.

З 20 липня по 20 серпня на території області проводиться комплекс профілактичних заходів під умовною назвою “Безпечні автомобільні дороги”.
Їх головна мета — це посилення контролю за безпекою дорожнього руху, попередження аварійності та дотримання ПДР його учасниками.
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
Загалом, від початку профілактичних заходів правоохоронці зафіксували 6982 порушення у сфері безпеки дорожнього руху, серед яких 193 – за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, 1934 – перевищення швидкісного режиму та ряд інших порушень.
“Будьте уважні та обережні на дорозі! Кожному учаснику дорожнього руху варто пам’ятати, що особиста дисциплінованість, повага до інших учасників руху та неухильне дотримання Правил дорожнього руху є запорукою збереження власного здоров’я та попередження ймовірних неприємних наслідків”, – застерігають правоохоронці.
На зображенні може бути: дорога

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...