Мед Атлант

На Прикарпатті жінка відзначила 101-й день народження

Сьогодні, 11 серпня, свій 101-й день народження святкує жителька Болехова, активна учасниця повстанського руху, зв’язкова і медсестра УПА Гаврилів Катерина Олексіївна.

Від імені міського голови Івана Яцинина жінку з днем народження привітав керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків. Він побажав довгожительці міцного здоров’я, родинного затишку і душевного спокою, миру, добробуту, уваги і поваги від дітей, внуків та правнуків. Щоб Господь благословив великими милостями і подарував ще многих і благих літ життя, – повідомляють на сторінці громади.
Уродинниця зустрічала гостей на порозі своєї хати з усмішкою та добрим настроєм.
Я щаслива, що ви завітали розділити мою радість спільно зі мною і моїми рідними. Надзвичайно приємно, що ви пам’ятаєте про мене, – мовила жінка.
Незважаючи на свій поважний вік, п. Катерина добре почувається, вона жвава, енергійна, має світлу пам’ять, люб’язно ділиться спогадами зі свого життя, жартує.
Катерина Олексіївна, попри те, що була свідком і учасником багатьох історичних подій, пережила і війну, і голод, залишилася сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них приводи для радості. Ніщо не змогло забрати у жінки ту величезну силу та жагу до життя, роботи, турботи за дітей та онуків, переживання за Україну. І нині цікавиться подіями в світі і місті, на все має власну думку. Завжди активно бере участь у міських заходах та патріотичному вихованні підростаючого покоління.
Шановна Катерино Олексіївно! У цей святковий день до усіх вітань на Вашу адресу з нагоди дня народження приєднується виконавчий комітет Болехівської міської ради, депутатський корпус на чолі з міським головою Іваном Яцинином та громада краю. Ваше життя довжиною у понад століття, яке Ви прожили у боротьбі за Українську державу – взірець для наслідування молодому поколінню. Ви – приклад для кожного з нас, носій життєвої мудрості та досвіду, стійкості й працьовитості. Міцного здоров’я й невичерпної життєвої енергії Вам. Нехай Ваш багатий досвід, талант, самовіддана подвижницька праця і невтомна наснага ще багато років слугують українській державі, – йдеться в дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...