Мед Атлант

Срібні та бронзові призерки Олімпійських ігор повернулися в Україну

У перші хвилини 11 серпня до України повернулися срібні та бронзові призерки Олімпійських ігор в Токіо-2020.

В аеропорту «Бориспіль» історичні медалі в артистичному плаванні – дуеті, які вибороли Марта Федіна та Анастасія Савчук й групі, володарками «бронзи» стали: Владислава й Марина Алексіїви, Катерина Резнік, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Марта Федіна, Аліна Шинкаренко, Єлизавета Яхно, а також дві медалі – «срібло» і «бронзу» Людмили Лузан та Анастасії Четверікової, зустрічали віцепрезидент НОК, президент Федерації України з синхронного (артистичного) плавання Ігор Лисов, заступниця міністра молоді та спорту Ніна Уманець. До привітань долучилися і представники фізкультурно-спортивних товариств, місцевих органів влади, друзі, близькі та журналісти.
Всі медалісти Ігор відзначили, що вдячні кожному, хто їх підтримував, підбадьорював, адже кожна їхня перемога – це черговий посил усьому світу, що українці сильні й спортивні.
Головний тренер збірної команди України з веслування та байдарках і каное дворазовий Олімпійський чемпіон Юрій Чебан відзначив, що набагато важче бути тренером і переживати за результат всієї команди. «Кожен з нас готовий віддати всі сили заради того, щоб прославляти Україну».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...