Мед Атлант

На «водокачці» біля Горлівки стався вибух: один з окупантів дістав контузію

Сьогодні, близько 11 години, на відомій вже світовому суспільству «водокачці» біля Горлівки стався вибух невідомої вибухової речовини, причиною якого стало необережне поводження з вибухонебезпечними предметами та надмірне вживання алкогольних напоїв особовим складом окупаційного контингенту.

Про це повідомили у 10 Гірсько-Штурмовій бригаді. Вибух трапився серед особового складу 3 ОМСБр 1 АК ЗС РФ. Внаслідок вибуху один з окупантів дістав контузію та надовго залишив ряди кремлівських найманців.

Акцентуємо увагу на те, що Збройні Сили України твердо дотримуються повного та всеосяжного режиму припинення вогню. Зі свого боку, ми щиро вітаємо зменшення кількості представників російсько-окупаційних військ на території України шляхом самознищення та закликаємо рідних та близьких прихильників фейкових «народних республік» вжити виховних заходів і змусити своїх рідних покинути ряди 3 ОМСБр та виїхати додому в Росію або в межах програми «Тебе чекають вдома» скористатися послугами українського правосуддя, повідомили у 10 Гірсько-Штурмовій бригаді.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...