Мед Атлант

Івано-франківський футзальний клуб “Ураган” поповнився трьома новими гравцями

Івано-франківський футзальний клуб “Ураган” презентував трьох нових гравців — Іллю Терентьєва та братів Миколу і Михайла Грицин.

Новачки розповіли Суспільному про свої перші дні у команді та чого очікують від сезону. Також спортсмени поділилися враженнями від нового колективу та тренувального процесу.

Ілля Терентьєв розповів, що після закінчення сезону в Екстралізі йому зателефонував головний тренер “Урагану” Максим Павленко і запропонував приєднатися до команди.

“Я порадився з батьками, вони мене підтримали, і я приїхав до Івано-Франківська. Відчувається інший рівень порівняно з моєю попередньою командою. Моя мета — з кожним днем, з кожним тренуванням ставати кращим і допомагати команді досягати позитивних результатів”, — розповідає Ілля Терентьєв.

Новий гравець “Урагану” Михайло Грицина каже, що для нього найважливіше — командна гра.

“Гол приносить шалене задоволення, але найважливіше — здобути перемогу команді, бо якщо ти забиваєш гол і він не приносить перемоги, то насолоди як такої немає”, — розповідає футзаліст.

Президент “Урагану” Василь Костюк сказав, що в наступному сезоні перед командою стоїть завдання підтвердити статус чемпіонів України.

“У минулому сезоні ми показали прекрасну, видовищну і результативну гру. Тим не менше, в наступному сезоні для команди і гравців завдання понижуватися не будуть — і в Суперкубку, і в Кубку, і, само собою, в чемпіонаті України”, — сказав Василь Костюк.

Для “Урагану” сезон 2021/2022 років розпочнеться 20 серпня. В цей день франківська команда зіграє у Харкові з херсонським “Продексімом” в матчі за Суперкубок України.

Читайте також: На Прикарпатті розпочався набір на посади поліцейських офіцерів громади

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...