Мед Атлант

Майстер-класи, фудкорти і вечірка. У Калуші відбувся вуличний фестиваль «СПОЛУКА»

14 серпня на задньому дворі палацу культури «Мінерал» відбувся одноденний вуличний фестиваль «СПОЛУКА». Його програма була цікавою та насиченою різноманітними культурно-мистецькими заходами та воркшопами.

На початку фестивалю відбулися майстер-класи з йоги та хлопців з проєкту «Sklyanka.Lab», провели засідання English club. Всі бажаючі мали змогу взяти участь у турнірі з настільного тенісу, інформує «Нафтохімік-Калуш».

О 17:00 відкрилися фудкорти та бар, а в 19:00 розпочалася вечірка «ПРОМІНЬ», на якій виступили два ді-джеї. Закінчилося все переглядом кіно на англійській мові з субтитрами.

Нагадаємо, що ідея проведення фестивалю знайшла підтримку і з боку міської влади та представників громадськості. Проєкт «Сполука», яку громадська організація «Калуш туристичний» цьогоріч подала на конкурс громадських проєктів, став одним із переможців в номінації «Кращий культурно-просвітницький проєкт». На його реалізацію з бюджету Калуської громади виділили 19,5 тис. грн, які використали для оплати витрат на майстер-класи, створення виставки та підготовки локації (встановлення декорацій, монтування світлової та звукової систем, тощо).

Читайте також: У День міста в Коломиї встановлять рекорд «Коломийки по-коломийськи»

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...