Мед Атлант

На Надвірнянщині відкрили нову амбулаторію. ФОТО

Ще одну новозбудовану амбулаторію відкрили в рамках програми Президента України “Велике будівництво” на Надвірнянщині, в селі Пнів.

Кошторисна вартість об’єкту склала 8911,533 тисячі гривень – здебільшого це гроші з державного бюджету та частина з місцевого, інформує пресслужба Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.
В амбулаторії монопрактики сімейної медицини працюватиме чотири сімейні лікарі, буде своя лабораторія, кабінет щеплення, процедурна, стерилізаційна, палати денного стаціонару та адмінприміщення. Крім того, амбулаторія оснащена відповідним новітнім медичним обладнанням.
На зображенні може бути: у приміщенні
Обслуговуватиме цей заклад первинної медико-санітарної допомоги жителів чотирьох сіл, що входять в Пасічнянську територіальну громаду. Досі вони зверталися у ФАП, проте не могли отримати повноцінну якісну первинну медичну допомогу та скеровувались в Надвірнянську районну лікарню.
В. о. директора департаменту охорони здоров’я Володимир Дзьомбак запевнив, що якісна первинна медична допомога стає все доступнішою для населення, адже в рамках програми Президента України “Велике будівництво” в області.
На зображенні може бути: у приміщенні
На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, повітряна кулька та на відкритому повітрі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...