Мед Атлант

У Франківській громаді відбулося Свято першого портфелика. ФОТО

Десятий рік поспіль під патронатом Служби у справах дітей відбувається вручення шкільних наборів для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, діток, які залишились у складних життєвих обставинах, а також дітей загиблих і поранених Героїв.

З 1 по 4 клас їх забезпечують укомплектованими учнівськими наборами. А щодо діток загиблих Героїв – Служба у справах дітей дбає, аби з 1 по 11 клас забезпечити їх шкільним приладдям.

“У кожної дитинки своя історія, свої переживання, тому це потрібно нашим вихованцям. Їм  важливо, щоб вручення відбувалось так святково. Вони чекали цього дня і тішаться вже власним шкільним приладдям”,- ділиться вихователька центру соціально-психологічної реабілітації дітей Оксана Лесів.

Начальниця Служби у справах дітей Ірина Рохман зазначає, що цього року підготували 80 портфеликів, з них 8 – для першокласників:

“Департамент освіти кожного року надає нам перелік канцелярського приладдя, яким потрібно наповнити портфелик. Тому рюкзачки укомплектовані для кожного класу індивідуально”

Відповідно, для першого класу у портфелик поклали зошити, обкладинки для книг, пенал, фарби, альбоми, кольорові олівці – все, що потрібно для першокласника.

На святі діткам дарували також пряники, святкові шапочки і цукерки.

На зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, натовп, на відкритому повітрі та текст «S ME Pyvovar Pavlo»

На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять

На зображенні може бути: 5 людей та люди стоять

Читайте також: МОЗ організовує розіграш для вакцинованих педагогічних колективів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...