Мед Атлант

“Ураган” поступився у матчі за Суперкубок України з футзалу

Футзальний клуб “Ураган” з Івано-Франківська з рахунком 3:6 поступився в матчі за Суперкубок України. Трофей здобув херсонський “Продексім”. Команди зіграли 20 серпня у Харкові.

У минулому сезоні ці команди виграли два всеукраїнські турніри – “Ураган” здобув золоті медалі чемпіонату, а “Продексім” став володарем кубкового змагання. Тому ці клуби зустрілися у матчі за Суперкубок України.

Відкрили рахунок у матчі франківці – ударом в кут воріт забив Михайло Грицина. А вже за кілька хвилин він відзначився вдруге, перекинувши м’яч через голкіпера – 2:0.

Проте далі херсонці почали відіграватися. Першим забив Клаудінью. А згодом дальнім ударом Сергій Малишко зрівняв рахунок. До кінця першого тайму “Продексім” вийшов вперед – забив Дмитро Сорокін.

У другому таймі франківці зрівняли рахунок – у контратаці відзначився Роман Кордоба. Проте за кілька секунд херсонці зусиллями Роніньйо знову були попереду – 3:4.

Наприкінці зустрічі “дракони” намагалися зрівняти рахунок. Але “Продексім” контратакував – херсонці забили ще двічі. У підсумку – 3:6 на їхню користь. “Продексім” здобув Суперкубок України.

Читайте також: У Франківську депутати пробіглись навколо міського озера. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...