Мед Атлант

Поліцейські виявили понад 10 тисяч порушень на дорогах Прикарпаття. ФОТО

На Івано-Франківщині правоохоронці підсумували комплексні профілактичні заходи, які спрямовані на безпеку дорожнього руху та недопущення загибелі й травмування людей в дорожньо-транспортних пригодах.

Нагадаємо, з 20 липня по 20 серпня на території Івано-Франківщини відбулися комплексні заходи під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги». Під час них особлива увага поліцейських зосереджувалася в місцях найбільшої концентрації дорожньо-транспортних пригод.
На зображенні може бути: телефон
Для цього щодоби на патрулювання на автошляхи області заступали майже 70 екіпажів із числа працівників груп реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громади та патрульних поліцейських.
За місяць профілактичних заходів правоохоронці зафіксували 10 685 порушень в сфері безпеки дорожнього руху, серед яких 306 – за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, 3510 – за перевищення швидкісного режиму.
Крім того, зареєстровано 428 дорожньо-транспортних пригод, 88 з яких із потерпілими (6 людей загинули, а 127 – постраждали).
“Поліцейські Івано-Франківщини закликають громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Будьте відповідальним водієм та пішоходом!” – нагадують правоохоронці.
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та дорога

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...