Мед Атлант

У Калуші для дітей провели патріотичній квест «Яскрава країна»

У День Державного Прапора України та напередодні 30-ї річниці Незалежності України, на площі Героїв відбувся патріотичний квест «Яскрава країна».

Дітвора з величезним азартом поринули у святкову програму. Перед початком змагань учасники розділилися на дві команди та отримала маршрутні листи, на яких були позначені зупинки, інформують “Вікна” з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Для кращої орієнтації в пошукових лабіринтах команди супроводжували працівники бібліотек комунального закладу «Централізована бібліотечна система». Здійснюючи зупинки на локаціях «Моя Україна», «Єдина країна», «Символи України», «Незалежній Україні — 30», «Ми — українці», команди з великою цікавістю та ентузіазмом виконували завдання, влучно давали відповіді на запитання. Наприклад, складали карту-пазл України, малювали на асфальті, пригадували державні символи, народні пісні, звичаї та обряди, та і багато іншого. Усі учасники були активними і показали свої почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, повагу до батьків, природи, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні.

Всі хто приймав участь отримали подяки та подарунки, придбані за кошти з міського бюджету.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...