Мед Атлант

На Франківщині створили “Міжнародний аеропорт Коломия”

На сесії Коломийської міської ради депутати проголосували за створення комунального підприємства “Міжнародний аеропорт Коломия”.

Про це у Facebook повідомив міський голова Коломийської територіальної громади Богдан Станіславський.

Як написав у соцмережі голова ТГ, метою створення підприємства є бажання зробити Коломию важливим транспортним хабом, що й закладено у його назві.

“Ідея та реалізація цього проєкту нерозривно пов’язана з іменем Ігоря Табанюка, який був головним натхненником розвитку авіації у Коломиї. І нове комунальне підприємство є тим рішенням, завдяки якому вдасться вберегти від можливого дерибану землю летовища, зберігши її як цілісний комплекс. Наступним кроком буде проведення відкритого конкурсу на посаду директора аеропорту”, – написав Богдан Станіславський.

Як зазначив у дописі міський голова, родина Ігоря Табанюка підтримала рішення створити комунальне підприємство.

“Вважаю, що нашою найкращою шаною пам’яті Ігоря Табанюка буде продовження справи його життя на благо Коломийської громади. Тепер міська влада готова взяти на себе обов’язок збереження та розвитку аеропорту. Вірю, що сьогоднішній день стане відправною точною наступного етапу історії коломийської авіації”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Делятині ремонтують дорогу державного значення. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...